Monday, December 27, 2010

@pantai morib


gud morning u alls. i nak sambung story yg dah nak basi ni. harapnye adalah yg sudi bace, haha. haritu pas wedding member hubs si fahmi, pas wedding tu, kami nak singgah umah bapa saudara kat klang. so, otw tu, sempat singgah pantai morib. tak tau pulak i pantai morib ni kat area situ. pernah dgr je. kami pergi pun just nak tengok-tengok and hirup udara segar je, pastu snap-snap gambar sikit untuk bukti dah sampai pantai morib, hehe, then terus g klang. here the pics. 


 kaki i yg comel, haha



sepupu i, 5 tahun. sebelah tu abg die, form 1 masuk 2.

thanx for reading~

5 comments:

zarith said...

banyak kali dah sampai p.morib
sbb tak jauh sangat dari rumah

DanieL AdiE said...

wah..bestnye..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/hadiah-misteri-project-qarl-15.html

intan izani said...

zarith,
i first time tu
jauh bebenau ;)

intan izani said...

daniel,
best ;p

wachak said...

wa pun belum sampei ke ctu. dulu org kata pantainya kotor. betul ke. sekarang mcam mana erk ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...