Thursday, December 30, 2010

picnic @ sg.congkak


salam u alls. ahad baru ni, i ngan pakcik makcik, sepupu sepapat i pergi picnic kat sg.congkak. mule-mule plan nak bbq tapi at last masak lauk siap bawak dari rumah je, sebab musim ujan takut tak menjadi pulak nak bbq kat situ. tapi next time plan nak bbq, hopefully masa tu family i, parents kakak adik abg ipar anak buah sume dpt ikut. plus, tahun depan i dapat anak buah kedua, yay! walaupun i jarang sgt la jumpe anak buah yg pertama tu pun, confirm die tak kenal i. hehe... takpe2, i tetap menjadi aunty yg baik, nanti i keje leh bagi hadiah selalu. ;)

time picnic tu i tak mandi pun, sbb takde air terjun lalu tidak menduga iman i untuk mandi. airnye cetek saje, tapi conform syok jugak berendam. hubs pun tak mandi sbb hubs flu time tu, hubs ni jarang sgt flu, setahun sekali kot, so bile dah kene tu, takut lah makin teruk kan. 

yg mandi manda time tu sume sepupu i je. sakan diorg mandi dari pukul 9 sampai 2 ptg. sampai naik biru bibir ngan tangan kecut-kecut. itupun ada hati nak mandi sampai kul 6. so, i share sikit gambar kat sini. yg lain i upload kat fb je. here goes;











btw, tahniah malaysia menang piala aff suzuki~

2 comments:

Halmey @ Berg said...

gambar budak dah byk, mane yg sendiri punye??ahaks..;p

intan izani said...

berg,
yg sendiri eh?
errr.... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...