Tuesday, December 7, 2010

rutin isteri mithali ;)


hehe. saje je tulis tajuk tu. 
harini cuti, rasanya ramai yang cuti. tapi kami cam biasa je, takde pun pi mana-mana. hubs ajak tengok ngangkung, tapi rasa macam malas pulak nak kuar. tahun baru tengok citer seram, tak elok pulak rasa. so, plan ditunda ke hujung minggu. 
 
pagi-pagi tadi pas solat subuh, i terus online. malam tadi tido lewat edit my thesis. tgh-tgh edit tibe-tibe thesis i corrupt. menggelabah i sekejap. nasib ada backup. ish seram sejuk. dah nak anta dah ni, jgn buat pasal pulak. rasanya lappy i ni dah uzur sangat kot, banyak sgt problem nye. cari alasan nak beli lappy baru. dapat ipad pun best jugak ni. ;p
pagi tadi sedang i online, encik suami cakap lapar la. padahal baru kul 7 pagi. so i dengan rasa mithali nya terus rebus daging nak goreng mi. encik suami yg demand pulak minta goreng keropok sekali. rumah i stock keropok kering mmg sentiasa ada, balik kelantan beli sekilo. so mmg tak abis-abis la makan berdua. i pulak ada musim suke, ada musim nye langsung tak sentuh keropok tu. so skrang tengah musim tak suke. tengok keropok pun tak lalu.

ni, i hidang sarapan simple i. simple tak simple jugak la kan. kenyang. 



salam maal hijrah ;p


4 comments:

Syira C Gadis KidaL said...

salam...

kak, itu makanan kegemaran syira...:)

akubiomed said...

Memang menakutkan apabila dah taip separuh jalan tiba-tiba corrupt dan lebih malang file yang buat backup pun corrupt

Siska said...

wah sedapnya bak sikit...ehehhe

nora said...

nak gakkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...