Monday, December 6, 2010

semakan nama blacklist ptptn?


tadi i bukak blog kawan i, zaila, tibe-tibe i tgk die ada citer pasal ptptn yg nama kene senaraihitam
eh, terkejut giler i, macam nak check result spm

bile masuk nombor ic keluar ni

lega giler i ni.. eh, notice tak kotak hitam kat hujung gambar tu.. i tgk movie sambil wt keje..so tak la boring sgt. movie tu i tak berapa teruja nak tengok, so i minimize kan je, tengok kecik and dengar suara je cukup. evolusi kl drift 2. i tak suke movie racing-racing, tapi kalau ada mamat hensem i layan tak kelip mata la kot. ;)

eh, dah terkeluar topik. kalau u all yg masa study amik ptptn pun boleh check sini. seram sejuk rasanye kalau kene blacklist. seronok hubby ngan adik i yg amik jpa masa study dulu. tak payah fikir-fikir nak bayar balik. takpelah ptptn dah banyak bantu kita memboroskan diri masa study dulu, maka tak payahla kita membebel kat ptptn ni.. ceh, ayat baik pulak. ;)


3 comments:

I_Hate_Lolipop said...

hahaha...nasib selamat, kalau tak, tak dpt gi oversea ek?

Irtiyah said...

salam

Dah cek tadi. alhamdulillah x blacklist. hehe

DeCrewz said...

Nasib baik tak pinjam kat PTPTN, buat loan mara...he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...