Friday, December 3, 2010

tonton wayang. filem apa?


sekarang ni, banyak betul movie best kat wayang
tapi nak tengok movie apa?
first choice, of course harry potter


walaupun ramai kata agak tak best compare yg before ni
tapi aku tetap nak tengok, mcm citer twilight
ramai yg tak minat, tapi aku tgk kat lappy aku ni
ada dlm 10 kali selepas tgk kat wayang. giler! ;p

tapi kalau harry potter full, dan kene duduk front punye seat
lebih baik tgk download aje tgk kat umah
dari sakit leher nak tgk citer ni
atau tunggu lagi few weeks sampai panggung da kosong


kalau harry potter still full, ingat nak layan rapunzel
cam best je, sure best lah!!
aku suke citer-citer fairy tale mcm ni
sume org yg tengok mmg recommend suh tengok
sure mesti kelakar, animasi pun sure superb


tapi hubs pulak ajak tengok ngangkung
aku bukan tak suke, takut tertido mcm JPB2
tapi rasenye ni ada sam mesti tak tido
dan aku pun rasa best citer ni based pada review org lain
tapi berbaloi ke tengok berbanding harry potter?
mungkin tidak kan.... tapi untuk apa nak banding-banding
biar pun tak setanding harry potter, tapi genre seram kelakau ni
sure ketawa terbahak-bahak sampai air mata keluar kan..
kalau takde citer lain, rasenye aku nak jugak layan ngangkung ni
mcm best je, trailer pun dah kelakau... ;)

apakah pilihan saya? pilihan hubby?
kita tunggu dan lihat esok... ;)

2 comments:

penaberkala said...

harry potter best
ngangkung kelakar habes, tak tahan gelak,haha

biskut berteu meri,hak3

slamat menonton

intan izani said...

penaberkala,
thank u~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...