Thursday, December 9, 2010

trailer the tourist (angelina jolie & johnny depp)



bila filem angelina berlakon sure best. apetah lagi johnny depp berlakon sama. sure meletup-letup. ni dua pelakon feveret aku. tu belum campur leonardo dicaprio lagi. angelina jolie mmg super cantik. dlm salt tak jemu rasa tengok die, sebab cantik sangat. kurus dan menggoda gitu. 

aku sebenarnye takde idea nak update. so aku kan suke je share movie best. so meh le kita layan trailer citer ni. trailer je dah best. mesti tengok filem lagi best. keluar kt malaysia end of december tak silap. kalau tak dpt tgk wayang, nanti download pun jadi la. ;)


8 comments:

LyNn HaMzAh said...

handsomenya si lanun johnny deep nie...

wachak said...

dah try cari yg online nya. blum ada lagi. biasa wa layan online jer .. he33

CERITA LEBAT said...

gua tapaham knp muka joni dep laen bebeno ngan pirate of karibean

intan izani said...

lynn,
hero tua yg masih digilai
lol

intan izani said...

wachak,
kat us baru tayang citer ni
nak tunggu yg dvdrip lambat sikit ;)

intan izani said...

c.lebat,
teknik mekap di holyywood hebat la bro, sbb tu lu terpedaya.. haha

DeCrewz said...

Bibir angelina sexy.. Lentok dibuatnya...he3

intan izani said...

decrewz,
kemain ko eh..
semkin tua semakin cun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...