Friday, December 24, 2010

wedding fahmi & aziarina

 
salam semua. ahad lepas, i attend wedding rakan baik hubs dekat banting. keluar rumah dalam kul 11 lebih sampai kul 2. punye la jauh. siap boleh jamak sembahyang. jumpe ramai kawan-kawan seperjuangan hubs kat sana, semuanya bujang-bujang belaka. ada sorang dua dah kawen. masing-masing muda lagi. hubs je yg terlebih awal kawen. malas nak taip panjang-panjang, layan gambar jela. 









overall, majlis belah pempuan ni simple je, tapi tetap meriah, makanan pun sedap. rasenye, belah pengantin lelaki kat kelantan mesti grand. tapi tak dapat la nak pegi, jauh sgt. g banting pun dah rasa jauh.anyway, semoga berbahagia buat pasangan pengantin ni, moga bahagia dunia akhirat dan cepat-cepat dikurniakan zuriat. ;)

internet cam hampeh, separuh mati aku tunggu gambar di upload. sigh.

3 comments:

wachak said...

pic header ngan profile serta yg terbaru ni berbeza erk. awet muda ler ... he33

~ bleh turunkan petua :)

intan izani said...

chak,
beza sbb dulu kurus ni gemuk
bukan awet muda, mmg muda pun..hehe
ilusi gambar je tu.. ;)

black_mel said...

kenduri grand tu..nice2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...