Tuesday, January 11, 2011

aquaria klcc part 3


sambungan gambar-gambar dekat aquaria dari part 2. final part. enjoice!




besar giler ikan ni. arapaima nama diberi. 

ramai betul orang nak amik gambar i masa ni, dah macam artis, hehe. shoot gambar ikan tu lah. perasan je.  




rainbow snake. kecil je saiz macam jari kelingking just longer. 

lagi rare species of lizard

boleh spot cicak tu tak?



hello mr. tortoise!




electric eel

star fish, kat sini boleh pegang ikan dgn star fish tu, macam jakun nak pegang ikan semua org kan, padahal tiap hari kat dapur siang ikan masak ikan. hehe.

 katak tu diam je. cute aite?

katak albino. kecik sgt tak nampak sebab serupa warna batu. 




 sempat singgah beli souvenir bukti dah masuk aquaria. beli yg murah saje, fridge magnet rm7.90

pas keluar je aquaria, mmg terus lapar sebab lama giler kan dalam aquaria tu.. berjam-jam jugak rasenye. pastu plan nak makan mcd tapi tak jumpe plak, bace kat peta klcc tu takde pun mcd, so pegi burger king, sekali penuh takde empty seat so terus ke kfc. itupun mule-mule takde seat sekali dah fed up nak cari seat ada pulak orang bangun. kfc pun kfc la.. 

 tunggu encik suami, kaunter banyak pun beratur tetap panjang. 

suami saya yg paling tinggi itu. ;)


pas makan kfc, hubs tanya nak pusing-pusing ke dulu? mmg dah tak larat sebab pakai kasut tumit lalu kaki sakit pastu nak balik aje. mule-mule plan nak singgah sogo tapi mmg tak la, balik umah lepak guling-guling. 

ok, itu lah cerita aquaria saye. best tak? so pegilah bawak family. best!

7 comments:

ada mokhtar said...

adik i sibuk suruh bawak dia pergi sana..

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

kak lailin said...

nampak menarik tempat ni..

black_mel said...

wah..betambah2 la nak pg aquaria tu...;)

yott said...

ending lwtn aquaria..sgt2 best..kfc!

Anonymous said...

berapa harga tiket sorang?

intan izani said...

rm35 untuk adult. believe me, its worth the money. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...