Friday, January 14, 2011

hari mengantuk teramat


salam u alls. tahapeape tajuk entri. tapi mmg itulah kenyataannye. semalam sebenarnye i ada presentation kat upm. so pagi-pagi dah kuar pergi upm. singgah RnR jap breakfast. pastu makan ubat sebab rasa tak sihat. so itu kot reason jadi mengantuk teramat.



 suami yg susah payah amik cuti teman isteri padahal tengah sibuk, sampai upm die pulak yg sibuk buat keje.  itulah die pekerja yang dedikasi. ;p

poyo je ni. haha.

pastu pergi alamanda. masa ni mmg rasa lalok semacam. hubs ajak tgk wayang pastu i rasa cam taknak sebab sure tertidor, sbb tgh jalan pun rasa nak tido. serius begitu teruk. hubs ajak masuk parkson nak tengok seluar, tapi tgh cari seluar tu rasa nak tido sgt. mmg dah tak tahan, ajak hubs balik, padahal i lah kaki shopping dan window shopping. tapi penangan ubat tu semacam je pulak. so singgah tepi tasik serdang makan jap, pastu balik. sepanjang perjalanan balik, mmg tido lah kan.

i isytihar hari paling mengantuk dalam hidup i. tgh jalan pun rasa nak baring. mmg dahsyat ni. haha. ;)

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

huhuhu...makan ubat apa tu yg sampai mengantuk sangat?

intan izani said...

lynn,
ubat flu. ;p

Fitrihadi.com said...

wuu bestnya suami isteri berkepit... hihi rasa cam nak kahwin je...

Daleela said...

wak.. tudung samalah.. ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...