Sunday, January 2, 2011

jalan-jalan tahun baru 2011


first post untuk 2011. weeeww.

salam, selamat tahun baru semua. cmne u alls semua sambut tahun baru? me, malam di ambang tahun baru malam tadi, takde lah dok nak tengok bunga api ke ape kan, tido aje. tapi jiran-jiran bujang i sambut kot, kul 4 pagi dengar diorang balik bising-bising. i pantang dengar bunyi time tido, confirm terbangun. teehee.

as for me ngan hubs, kami tentulah nak spend masa g shopping sbb dah nak ujung megasale. yeay! so, spend the whole first day of 2011 ni jalan-jalan shopping spree dgn encik suami. first, went to sogo. tengok-tengok ape yg berkenan di hati kami. awal-awal pagi da bangun. bangun awal tapi bertolaknye kul 10 gak la. tak masak breakfast pun, singgah esso isi minyak beli pengalas perut sikit. then, terus ke sogo.


 terima kasih sudi belanja kite macam-macam-macam. luv u sangatsangatsangat.


tak banyak gambar sgt, because we were too busy shopping. ;p

later, kuar nak cari makan sebab perut lapar sgt. ckp kat hubs mcm rasa nak cari nasi ayam penyet, tapi pusing sampai hujung pertama complex tu still mcm tak jumpe. aii mana lak. stop dekat ani sup utara, rasa mcm nak try the sup there, but then hubs cakap, panas-panas ni, tak sesuai makan sup. last last hubs cakap kita makan jela depan sogo, makan nasi kandar dekat mamak tu. i alright aje. then, ke situlah kami. 

kedai mamak ni sentiasa ramai orang, luckily, ada seat kosong lagi.



nasi kandar kuah asing, ours.

early plan after lunch, nak pergi pusing jalan tar cari tudung etc. tapi rasa malas and panas kan, so hubs ajak g the mines cari laptop baru untuk hubs gune and few other things. so, sambung shopping kat the mines pulak. i told u, mines tu dah tempat-wajib pergi for us. hehe. yeay, itu next entry ok.

selamat tahun baru semua.dan tahniah buat sahabat baik, radhuhariah yg dapat baby girl pagi 1 jan 2011. betul-betul anak tahun baru. ;p

2 comments:

shark said...

first day new year shoping trus yer..
cmbest jew

kak lailin said...

tahun baru akak memerap je kat rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...