Tuesday, January 25, 2011

jumpe artis dalam zoo


hehehe. 
biar i mulekan entry dgn ketawa dulu. sbb rase kelakau dgn siri sendiri selambe badak pegi amik gambar. hak hak. so not me. selalu je jumpe artis tak pernah pulak sibuk nak amik gambar. tak sangke lak kan masuk zoo nak tgk binatang, tapi jumpe artis pulak, since diorg tak shooting pun masa tu, i cakap kat hubs, nak amik gambar la ngan diorg. 

mule-mule nampak org shooting. sape pulak shooting dlm zoo ni? then, eh, bang nabil la. mana? haah, nabil. amik gambar nak? hubs pun g kat nabil, salam, amik gambar boleh? selamba tak. padehal malu babe, tapi sibuk nak tempek dlm blog punye pasal. haha.  nabil excited je bile org nak amik gambar dgn die. mestilah kene wat-wat excited kan. kata public figure. sempat lagi die wat lawak beruang terlepas. ;p

i rasa jue sgt cantik dan kulit sgt flawless. damn.dan nabil sgt tinggi y'all.



5 comments:

kakngah said...

aku g zoo.. jumpa haiwan sajok. xder artis pun. wrong timing daaa...

intan izani said...

kak ngah,
nama pun zoo, mesti jumpe haiwan sajork. tetibe lak artis ada time i g.. haha

Bb Hussain said...

rezeki intan la ni nak jumpa artis kan..

atie said...

haha..terbaik!

mr.k_boy said...

keh3...saja nak baca entry jumpa artis..perghhh...cun gile jue...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...