Saturday, January 15, 2011

keywords minggu ini- nasha aziz




lama dah tak cerita pasal keywords blog ni. minggu ni keywords yang berjaya buat orang sampai blog ni is nasha aziz. tak tahu la kenapa eh, mungkin sebab ada link blog makan-makan nasha aziz yg dah tak berupdate dlm link list i tu kot, atau i pernah letak satu gambar nasha aziz yg cantik. blog i ni jarang pulak keywords yg 18sx sampai sini, nampak sgt blog i suci murni. haha. 

minggu ni i tak jalan mana sgt. dok rumah membizi, sem akhir ni bizi lah sikit. walau banyak onak dan duri, akhirnya berjaya tempuhi dengan sabar.
insyaAllah, future, here i come! ;p

7 comments:

yott said...

haha..ckp psl keyword nih...my blog dah tak suci murni dah..lately mcm2 keywords 18sx yg muncul..aihh

Ain Atika said...

hehe...ape tu keyword heh? kenapa i macam blur ni?

Scya LollitA said...

aaaa, ade geng . cik scya pun blurr :P

wachak said...

Blog wa masih belum tecemar lagi dgn keywords 18sx. Paling popular keywords ana raffali ... :P

intan izani said...

yott,
hehe, cmne la leh sampai lak tu kan..

ain,
keyword ni amik dari nuffnang punye website, cube tgk situ eh, kat u punye profile, tekan analytic pastu tekan keywords

intan izani said...

syca,
sama gak cube buat eh

wachak,
blog kita sehati sejiwa, suci dan murni...hehe

black_mel said...

kat my blog bnyk sgt keywords x suci..huhu..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...