Monday, January 31, 2011

makan-makan @ mcD


sebenarnye weekend lepas malas nak g mana-mana. tapi ptg ahad semalam, around kul 3 tibe-tibe hubs ajak jalan nak beli something. ape yg something tu tak payah citer la kan. hehe. then, terus siap-siap g mines. ^_^

 hujan all the way ke mines dan sepanjang hari kan? ibu i cakap, kat johor banyak tempat banjir. sian org johor. sape org johor angkat tangan??

 shopping few things, solat asar, pastu terus ke mcD. 

 ini kesukaan hubs, lalu die makan semua. ;)

 sebab setahun sekali keluar, makan prosperity burger ni pun kena lah setahun sekali. kalau tak letak sos cili mmg tak best, tapi bile dah letak, menggelupur kepedasan. tahap nak bunuh org punye pedas. i yang hantu pedas ni pun tak tahan. makan half je, yg lain tapau balik rumah. berapi lidah. hehehe.

 
 dan air yg sekali set dgn prosperity tu sgt la tak sedap. tapi habis jugak lah. kami sharing saje.


hubs makan double cheese burger.

peace!


11 comments:

saleha said...

Assalamualaikum..
slalu jgk bace intan n kamaru suke g mines..dkt ke ngn umah...umah d rawang kan?hehe....suke nyer diorg shopping....

diLot said...

siyes umah kat rawang? ong yg umh kat kajang pon mls nak g mines.. hurm2.. haha

intan izani said...

saleha,dilot,
bukan pe, dulu masa study, intan kan study upm, so selalu dating kat mines, so dah biasa shopping ke ape ke.. sebab kat mines biase terus jalan putrajaya pulak, pastu g umah makcik.. heheh. shopping mall lain intan tak suke sngat sebab ramai sgt manusia. mines dgn alamanda selesa sikit nak jalan. ;)

saleha said...

o0o0o0o0....patutla...sy sama ngn dilot...wlpun duk bangi tp jarang g mines...padahal dkt jer..slalu g shopping seremban....hihi..smbil2 g jenguk anak2 sedara kt sana...

intan izani said...

oh bestnye anak2 sedara dekat, btw, baru sy terperasan kenapa awk cakap pasal domain tu.. bace komen yg kat bawah2 tu kan.. awk nak buat blog ke or mmg ade blog?

Liza said...

prosperity burger!!! faveret tu, sgt suka

Mr PenyuBiru said...

la..dah ade sos blackpepper lagi taruk sos,mmg pedas tak hingat aa.

adieyb said...

waaa sedap nye .blanje laa sikit ! :D

intan izani said...

liza,
kite dlu feveret, skrg ni dah rasa tak bape sedap lak..hehe

intan izani said...

mr pb,
haha, kalau tak letak sos mana sedap, mcm tak lengkap rasenye..hehe

adieyb,
tgk gambar jela ek..;p

saleha said...

intan,
act sy xde blog....sy seorang freelance (bt website, proj software dll)...n slalu je cari tmpt termurah nk beli domain...hehe...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...