Monday, January 24, 2011

moyangku meninggal. al-fatihah.



pagi tadi dapat sms dari ibu bgtau moyang lelaki ku dah meninggal, usia nya aku tak berapa sure, tapi mmg dah uzur sangat. belum pasti dpt balik taiping atau tidak disebabkan i agak tight dgn schedule nak submit thesis. bukan tak peduli hal keluarga, hati i memberontak nak balik, tapi taiping dgn rawang sgt jauh.
semoga roh arwah dicucuri rahmat. moyang perempuan ku masih hidup lagi, tahun lepas anak nya meninggal (opah i) tahun ni suami nek pulak. semoga nek kuat.



sempat merasa dapat piut sebelum meninggal. al-fatihah.


9 comments:

Cendana Kasih said...

al fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat

intan izani said...

aminnn

yott said...

al fatihah..

°`° NiSa °`° said...

al fatihah... sabar bebanyak ye Intan

black_mel said...

Al-Fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat...

Fitrihadi.com said...

al-fatihah..moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang2 yang soleh

Cik Wanie said...

Salam takziah dr Cik Wanie,
semoga dia ditempatkan bersama golongan2 yg beriman dan soleh,
amin....

Anonymous said...

takziah buat intan sekeluarga

akira sendoh said...

salam..takziah intan..smga tabah menghadapi ujian Allah..

al-fatihah untuk moyang intan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...