Sunday, January 2, 2011

new year 2011@ the mines


salam. sambung ceritera sabtu, pas balik sogo singgah mines mau cari lappy hubs. saje sebut lappy hubs, tapi i jugak yg gune, hubs bukan nak bawak ofis pun, waktu outstation je kot. hehe. yela, lappy i kan dah uzur. siap ada pecah-pecah kat skrin. *______*

 the mines ada wat show untuk new year, tapi deco still xmas punye, save budget kot. 



sementara menunggu laptop hubs siap diinstall segala, kami pergi solat dan lepak kat secret recipe. sbb cina tu cakap sejam setengah baru siap. hubs pandai beli laptop, siap tanya itu ini itu ini.. verrry goood la. kalau i beli, hareemm satu pun tak tahu. main beli je.



a slice of chocolate indulgence






banyak sgt gambar sbb i tgh gile amik gambar skrg. nasib baik tak semua tak upload kat blog. kalau tak, berpinar nak tengok. haha. 

ok, itu aje i nak story. harini i pergi shah alam pulak. ;)

4 comments:

DanieL AdiE said...

lamenye x mkn kat secret recipe..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/sem-baru.html

°`° NiSa °`° said...

wah wah. try kamera baru ye. hehe. best nya berjalan2. dah lame x turun ke sana.

Liza said...

wah, happening gak yer the mines, happy new year intan!

akubiomed said...

Kenapalah cik Abe serius sahaja muka cheer up sikit masuk blog tuh :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...