Thursday, January 20, 2011

pemandangan malam di taman warisan, Putrajaya


semalam after hubs habis meeting and amik i dekat upm, hubs ajak lepak kat taman warisan. wah, lepak, bunyi mcm ape. bukan lah lepak makan minum pastu solat maghrib. samapi situ nak dekat kul 7, sekali hubs jumpe pulak kawan die, langsung die borak bukan main lama, dari sebelum maghrib, pas maghrib sambung balik, i ni dok sorang-sorang makan, pastu dah lama sgt tunggu, tido dalam kete, sebab letih sgt. kesian i kan. nak join hubs mmg tak la kan, sebab bukan main ramai lagi berkumpul. kawan hubs ni lebih macam cikgu la, hubs banyak belajar ilmu agama dari die. ;)


 kami mmg suke lepak taman warisan ni sbb pemandangan catik so nak makan selera u. ;)






 nasi goreng cili api yg sedap.

roti jon ni hubs makan dalam kete, tau pulak lapar, ingat kot dok jumpe kawan dah tak lapar, hehe.



14 comments:

cha said...

mcm cool je lepak sini yang huhu

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Anonymous said...

memang best sini sebab foods and environment.

norh said...

tempat cantik..confirm berselera nak makan :)

black_mel said...

yes2..penah pg jgk...ada nasi ayam kampung yg sangat sedap kat situ...hargam 1 pinggan rm6.50 kalau x silap..ke 5.50..dah x ingat..

yott said...

alamak nengok roti john tu..hurm2

iluvbubu said...

terliur tengok pic roti john tue..huhuhuhu...

w.a.n.i.e said...

nice view...mlm tu indah..

intan izani said...

blackmel,
nasi ayam tu 5.50
kdg2 sedap kdg2 biase je
tapi mmg laku sgt, portion plak byk

nelly said...

gambar yang lawa

=)

dilaOHdila said...

tone color yg menarek...
Taman Warisan memang best.Pekena mee sup tu aduhai..lapaq lapaq.......

Salam kenal dri kak dilla

wachak said...

suke-suke ... mesti ada entry makan2 ... he33

Bb Hussain said...

kita pernah lalu je kat sini..masa nak pegi main badminton aritu..not bad ek tempat dia..

Fitrihadi.com said...

perghh roti john tu meleleh ar.. hehe memang membuka selera..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...