Saturday, January 8, 2011

ramalan keputusan AJL25


kalau beautifulnara ramal macam ni,

1. Juara AJL25 – Faizal Tahir, Hanyut
2. Naib Juara AJL25 – Black dan Meet Uncle Hussain, Drama King
3. Tempat Ketiga AJL25 – Shahir, Kebahagiaan Dalam Perpisahan
4. Vokal Terbaik – Black, Sofea Jane
5. Persembahan Terbaik – Adira, Ku Ada Kamu

i pulak rasa, Yuna dengan lagunya Cinta Sempurna mesti at least bawak satu anugerah. itulah harapan i sebenanrnya. i mmg suke lagu-lagu yuna. FT pun mmg dijangka akan dpt anugerah, sebab die kalau perform confirm lagu tak best jadi best sebab die perform sepenuh jiwa gitu. bab persembahan pulak kene tengok malam tu la kot. anyone can win. dan vokal kalau black atau FT atau sesiapa yg kat situ dah menang pun rasanya semua layak. so, kita tunggu dan lihat jela nanti. i suke jugak lagu shahir dan rasenye kalau die nyanyi dengan sungguh-sungguh dan mantap confirm leh menang, tapi ramalan i shahir mahupun adira takkan menang langsung kot. begitu juga stacy. haha. ramalan ntahapapa je ni.

sebagai selingan, pagi tadi kul 4 ada bising-bising kat depan rumah i. mati-mati i ingat ada eksiden ke ape-ape lah,rupenye family jiran i sampai ramai-ramai, i melompat dari katil terus tgk tingkap. jiran i ni suke buat i sakit jiwa, dahlah tiap petang main kereta control yg bunyi kuat semacam. tapi sebenarnye i tak kisah pun. hehe.  

9 comments:

yott said...

stuju tntng ramalan vokal terbaek..suara black mentor mmg best dan terbaek lahh..

Kasim Ahmad said...

suka lagi sofia jane :)

blog awk dah dimasukkan dlm bloglist Blog Kesayangan Gua..huhu..

black_mel said...

setuju jugak dengan yott yang setuju dengan akak...hehe...suara black memang power..tp mungkin faizal tahir pun ada peluang..

cha said...

i vote for yuna and MUH :)

yott said...

tmbh sikit lg..black_mel tu stuju... antara lain coz nama dia dah dekat2 dgn black mentor..hehe..;) tp stuju dgn dia..vokal black mmg power..

hrp black mentor menang..

ShazlinaSaad said...

stuju semua pandangan diatas..hehe

intan izani said...

yott,
suara black atau FT mungkin menang vokal kot kan

kasim,
lagu sofea jane tu tak minat pulak

ok, dah link u jugak ;p

intan izani said...

black,
sbb nama same eh baru setuju?
hehe, gurau. suara black mmg power dan unik

intan izani said...

cha,
i pun vote for yuna!

shazlina,
setuju jugak lah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...