Wednesday, January 19, 2011

takde keje, tunggu encik suami habis meeting

harini pagi-pagi kuar rumah nak pegi u, ada presentation lagi, kebetulan hubs ada meeting kat balakong, so bersamalah kami. kalau tak mmg bercinta la i nak drive ke upm ni. seb baiklah org tu pun meeting pulak, hehe. 

pas hubs drop i kat upm, sempat lagi die dgr i present jap. sukenye bile suami teman kita present. rasa tak neves terus. boleh cakap dgn lancar sebab encik suami dari jauh senyum bagi semangat,eceh, macam ape je. bile dah selesai, dok la melangut tunggu hubs habis meeting. ni pun tgh tunggu lagi, tapi hubs jemput makan tghari pastu hubs drop kat masjid upm, lepak jelah leh main tenet., wifi laju berdesup la katakan. hehe. 
dalam dok menunggu, i edit gambar-gamabr i arini. dah takde keje, sebenarnye kepala pening, tapi tak sedap pulak nak tido kat mesjid ni. segan. hehe. so, ni gambar-gambar harini. pagi tadi singgar rnr sg.buloh bekpes dulu. i edit gune photoscape dgn picnik. picnik ni tak yah download kalau nak pakai free jek. tapi ada jugakyg upgrade version kene bayar lah. just upload gmbar pastu edit. best. ;)






hehe, itu jelah gambar edit. syok pulak update blog bile nak upload gambar laju bedesup. tekan je terus siap. ;)

11 comments:

yott said...

ni r&r sg buloh yg jejantas tu ker...kalau x silap kat situ ada sate hj samuri kan...
tp dh lama x lepak kat situ..so x tau ada lg ker tak..

Bb Hussain said...

klu ada internet tak pe pun tunggu lama2..

Daleela said...

wah2... cantiklah wak... ada bakat ni..

Liza said...

sedapnyer, tgh diet, tak leh makan nasi....

eddi said...

internet kalau laju memang best.

intan izani said...

yott,
tak perasan lak yg hj samuri tu
tu yg dari selatan kot.

bb,
tapi boring jugak kalu dok layan tenet lama pun..;p

intan izani said...

daleela,
hehe.. senang je nak edit wak.. ;p

intan izani said...

liza,
bestnye diet
kite susah nak diet la kak

eddi,
betul3!

Fitrihadi.com said...

eh akak ni belajar lagi atau dah jadi lecturer?? confuse jap...

saya baca blog akak ni buatkan saya rasa nak cepat kahwin ar.. uiii sweetnya korang.. *saya mau kahwin juga hehehe

intan izani said...

fitri,
sis belajar lagi lah..
nak kawen eh, bagus2, kalau dah ada calon yg baik dan dpt restu, kawen cepat2..

Fitrihadi.com said...

ouh belajar lagi.. patut ada presentation..

ermm calon ada cuma duitnya takde haha takpe ar.. nak kena belajar ar dulu.. bila dah ada harta baru boleh masuk meminang 'dia' :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...