Saturday, January 29, 2011

tunggu encik suami nak g kenduri


td tengahari g kenduri ada anak sorang antie kawan i kat ofis dulu kawen. since kenduri die mmg tak jauh sgt ngan umah, confirm la kami g kan. makan free. eh, tapi i sedekah tau duit kat tuan rumah. fyi, first time i bagi duit sampul kat org kawen. ohmyAllah, i dah pandai bagi2 org duit mcm org tua. dulu, i pandai bg hadiah aje. eh, muda lagi. i saje bagi duit sebab i kenal mak pengantin. kalau tak, salam kosong jela. hehe.

pagi kul 11 lebih hubs suh i siap, masa tu i tgh edit keje i. hubs cakap cepat la, baju lum gosok. ok fine. i pun terus la gosok baju hubs shirt semua. then, i siap2 tapi hubs dok terbongkang tgk tv. ada lak kartun best katanye.  so i sebagai isteri mithali terus sambung buat keje walaupun dah siap-siap nak keluar. sebenarnye, i dok membebel terus hubs g siap2. hehe.terbantut hubs nak layan movie kartun. padan muke. ^_-


menanti encik suami dgn penuh ketenangan. konon.

makanan die sedap. ada kentang masak ape ntah yg lembik2 tu. ayam sambal die pun sedap. i like.



tak tunggu pengantin pun, terus balik, sebab seat agak tak banyak, ramai org takde seat,tp sempat nampak pengantin lelaki nye. merah uuu ;p

5 comments:

saleha said...

Assalamualaikum..
hehe....hb2 sedunia mmg suke membebel kan..kl nk g jln2 mesti suh isteri bersiap dl...lenkali kl sape lmbt bersiap tarik telinga diorg...hahaha...

intan izani said...

saleha,
hehe.. betul2.. mmg macam tu..
btw, awak dok kat bangi area mana.. skrg ni dua-dua keje ke? aritu dah tanya, tapi tak ingat.. hehe

Liza said...

nasi pengantin mmg slalunyer sedap, tu yg tak tahan

intan izani said...

liza,
tp ada jugak yg tak sedap kak.. kdg2 lauk nye tak berasa..

saleha said...

erm...due2 kje...hehe..tp bermula hr ni sy jd ful time house wife....mayb utk sebulan...hb kate cuti dl utk sebulan....sblm ni buat freelance website...n skrg pun still lg...cume kurang ckit la bln ni...lbh kepada rileks di rumah mencari ketenangan...hehe....skrg ni perasaan 50-50....nk smbg blaja n kje...kl smbg blaja, sygnyer nk tglkan dunia 'coding'...kl kje, bila plak la nk smbg blaja...so skrg ni xtau mane satu...pohon pada DIA je skrg....:)..mgkin intan boleh bg nsht dr segi ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...