Monday, February 7, 2011

dari rawang ke taiping,singgah ke kenduri kawan di kuala kangsar


hubs dapat jemputan g kenduri kawen member die kat kuala kangsar, kebetulan mmg kami nak balik taiping, so singgah. kire pengantin lelaki ni antara yang rapat dgn hubs kat ofis, lagipun die sebaya hubs. masuk keje pun sama-sama.seb baik balik taiping, kalau tak, tak sedap jugak tak attend wedding dia. yela, da member kan.ok, layan jela gambar ye.

 masa ni makan dah tak pandang kiri kanan. maklumlah, simpan perut untuk melantak kat kenduri. mmg lapar betul. ^_^

 adik, ibu dan ayahku

 selamat pengantin baru, farhan & hanis.

 macam reunion pulak, padahal tiga-tiga kerja tempat sama

 adib dan isteri, pun pengantin baru, inai pun masih merah 

sorang engineer, sorang pensyarah. semoga bahagia hingga ke syurga. ;)

6 comments:

Ain Atika Zailani said...

wahh tahniah buat pengantin...

KELI OH KELI said...

ohhh..lamanya saya x pegi kenduri...laparnya nasi minyakkk..

Liza said...

ada gak jemputan pengantin kat kuala kangsar last weekend, tapi tak sempat nak gi sebab husband keje

intan izani said...

ain,
tahniah. ;p

intan izani said...

keli oh keli,
bestkan makan nasi kenduri
tp i suke nasi puteh je
kurqng kolesterol hehe

intan izani said...

liza,
kenduri kawan i ni hari khamis cny
mmg ramai org keje jugak rasenye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...