Sunday, February 27, 2011

jalan-jalan tengok movie


arini i jalan-jalan kat the curve. lama dah tak sampai sana. hajat nak masuk ikea sekali leh cuci mata, tapi hubs taknak. mati-mati die taknak, mcm la kalau masuk i nak beli kan. hampeh tul. hehe. die malas nak teman i cuci mata sebab die rimas dekat ikea tu ramai sgt orang sampai takleh jalan. ok, fine. pas tengok movie pusing-pusing the curve tu je. kebetulan ada sale kat centre court tu, i grabbed few cheap things. weehuuu.. ;)

 i tengok movie- i am number four. review? next entry ok. ;)


 on the way home, singgah burger king kat rnr jejantas sg.buloh, starving.





to my dearest bro, happy 25th birthday to you dear. semoga dipanjangkan umur, bahagia dunia akhirat. angah will always love ya. ;)

update: nampak tak beza gmbar yg i amik dgn hubs amik? hubs ni amik gmbr selalu tak best. tak sharp mcm i. ish ish ish ^_^

7 comments:

tims said...

wah best jalan jalan cari mkn..

win@momyShaneQeisha said...

wow burger king, bestnya.
dalamnya lesung pipit in the last pic :)

saleha said...

saya xpernah smpai lg ke ikea....tp mmg nk sgt pegi....member2 kate best..byk benda boleh dpt...hehe..kite org pompuan mmg suke kan jln tmpt2 camtu..hihi...bile la blh smpai sana...kt mane lg cwgn ikea ade intan?selain kt subang nun..ke salah..huhu..

intan izani said...

tims,
best kak... suke makan. ;)

intan izani said...

win,
take it as a compliment, tq! ;)

intan izani said...

saleha,
ikea tu kan damansara. satu je kat malaysia ni rasenye. intan dekat la jugak, tapi hubs tak suke g, rimas katanya.. tapi mmg syok masuk situ berangan ada rumah dapur cantik2 perabot canggih2..hehe

saleha said...

ha..btul2..damansara..lupe plak...haha....suatu hari nt kami akn smpai ke sana...huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...