Sunday, February 20, 2011

makan-makan @ rasamas


Lokasi: Alamanda, Putrajaya

semalam me ngan hubs keluar g alamanda, before tu g mines shop few things utk i. hehe, malu nak cakap asyik g mines aje. anggap jela itu rumah kedua i. haha. then, straight ke alamanda, plan nak tgk wayang. pasal wayang, next entry i review filem tu. 

story pasal makan dulu ye. ni makan kat rasamas. sebabnye i beli kupon rm25 masa kat upm khamis aritu. byk i tgk blogger cerita pasal kupon ni, so i mule-mule malas gak nak beli, but then bile fikir, boleh la sesekali try rasamas. first time ni. ayamas dah banyak kali gak. ayamas dgn rasamas lain kan??

 white coffee ice. yg ini best.


 patiently waiting for the foods. bile ada hp android, bole main game sesuka hati dgn best sbb terlalu byk game ada. yeehaaaa. ^_^



 fish and chip. keras fillet ikan tu. ape daa.

nasi lemak. yg ini free kalau beli fish and chip.

 quarter roaster chicken, yg ini pun free kalau beli kupon tu. bleh tahan rasenye. 




ni la kupon tu, nak agih2 kan kat member hubs pasni, family jauh susah nak bagi.

7 comments:

Cik Wanie Ghani said...

lama x pi mkn kat Rasamas,
nanti nak ajak mama pi mkn kat Tesco lah,
nyum nyum

saleha said...

RM25 utk sume kopun tu...wow byknyer kupon....best2..

Boo-lah said...

wau.. bestnye.. xpenah lg makan rasamas.. seyes rase nk pi test la..

intan izani said...

cik wanie,
kite first time makan, tak pernah pun

intan izani said...

saleha,
tulah banyak kan.. nak perabis berdua mmg pengsan

intan izani said...

boolah, g la, byk jugak choice makanan dia

black_mel said...

masa mula2 dpt ptptn mmg slalu g makan fast food..tp dah ujung2 ni pun mkn fast food jgk..cuma 5 minit masak..megi..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...