Thursday, February 10, 2011

makan-makan @ restoran saba with family


kesinambungan dari entri sebelum ni. pas balik dari klcc, kami sefamily pegi cyberjaya-restoran saba. saje i dgn hubs nak belanja family i makan makanan arab. since aritu kami da try makan situ, dan mmg sedap nasi nye, so nak bagi family i plak rasa, hidup mmg kene berkongsi kan. hehehe.

 pak haji dan mak haji. kami dapat seat kat tgkat 2. kat atas ni rasenye khas untuk org yg ramai kot, kalau couple dtg mmg tak bole kot. sebab meja semua besau besau.

 adik i ni mmg suke budak-budak

 bread (rashush)- kering sangat la, tak boleh telan i. cicah ngan kuah dhal bole la sikit. sekeping rm4.

dimana abg ipar i menghilang? MIA

 chicken kebab sandwich rm7-sedap giler ayamnye

ni sandwich nye
 kami amik lamb kabsah ni yg large 2 -untuk 7 org. next time nak try chicken hanith pulak. org kata sedap.

 beef tikka- tak sedap sgt la-rm17

 semua set dpt roti, sampai tak lalu nak telan roti-roti tu..

ayah i makan banyak giler nasi tu.. ayg i mmg suke makan nasi macam ni, seangkatan dgn beriyani.. so, bg yg belum cuba, boleh try makan sini, harga boleh kata berpatutan sebab aircond kan.. selesa la.. ;)

7 comments:

Halmey @ Berg said...

aktiviti makan terus..hihi

intan izani said...

hahaha, makan untuk hidup la berg... ^_^

fashah84 said...

salam..

tumpang bahagia tgok family ko...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

intan izani said...

tq fazee... lama tak dgr citer ko, miss u much~

cinonex coreyan said...

blog ini selalu menjamu mate dengn makanan..bila nak blanje cinonex pulak =p

intan izani said...

cinonex,
tggu saye wat open house eh.. hehehe.. ntah kurun bile agaknye.. ;)

Halmey @ Berg said...

makan selagi boleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...