Wednesday, February 9, 2011

makan-makan @ taiping


kalau travel atau g mana-mana sekalipun, benda paling happening dan mengujakan tentulah makan-makan. hehe. so, g taiping, mule-mule kami plan nak g santai-santai kat taman tasik, tapi punyelah sesak dgn manusia. so, ape lagi g bandar taiping cari pasar makan. lagi heaven dari dok kat tasik tu. hehehe. lagipun dah banyak kali g tasik tu, lainlah kalau tak pernah pegi kan.

 tiada jaminan kebersihan adalah tip top disini, tapi sesekali perut harus diisi dengan makanan yg sedap walaupun tempatnye serabut sikit. hehe.




laksa penang adalah menu wajib sebab i mmg dah lama tak pekena laksa yg sedap.

rojak pasembur yg heaven.. ;)

 murtabak

 i tak makan pun sate ni, sebab takde selera lak.


 mi goreng ni sedap gak sebab garing cume termasin sikit.


abc ni pun sedap.

habis makan terus g the store shopping baju. kami shopping sakan sebab rasa baju kat situ macam byk sgt choice, branded, murah dan berkualiti.

8 comments:

Anonymous said...

ni yang kat area masjid tu ke?

sue. said...

lapa...T_T

antudegil said...

i bet this place yg dekat blkg balai bomba tu kan? :D nape tak try sotong kangkung? some more try char keow teow doli. :D

Entri Terkini:

- Pergi Haji Guna Wang Kertas Haram, Lebih Keji Dari Babi?
- Parody Berkenaan Ops Piramid Di Mesir

intan izani said...

anon,
yg kat area nagoya, sebaris dgn the store

intan izani said...

sue,
lapa eh, sian.. hehe

intan izani said...

antudegil,
ntahla ada balai bomba ke ape, tak perasan lak, hehe
ni semua pilihan family, lagipun tak makan sotong kangkung tu. hehe.

Liza said...

bestnyer!! nampak sedap sgt!!!

intan izani said...

liza,
mmg sedap sgt esp makan ramai-ramai kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...