Monday, February 7, 2011

perjalanan pulang ke taiping


terima kasih daun keladi pada yg sudi jejak blog walaupun lama tak update. mmg wajar bile kita balik kampung yg betul-btul kampung, kita lupekan sikit teknologi harian. eceh. i dgn family balik ke taiping ari khamis cuti cny tu. jalan agak jam. mana-mana RnR penuh dengan manusia. toilet, tempat makan semua full.

mujur Allah makbulkan doa kami supaya dapat pulang ke taiping. sebenarnye plan hampir tertunda sebab banjir kat johor, so parents hampir tersekat even rumah takla banjir kan. alhamdulillah. tak sedap hati pulak rasenye kalau tak balik taiping sebab moyang laki baru je meninggal, mmg wajib kene lawat moyang perempuan supaya terubat lara di hati..

i kongsi gambar perjalanan ke taiping. ;)

 camwhoring dlm kete supaya tak boring

 cucu yang manja dengan opahnye

my bro dan qaleisya


macam-macam keletah si kecik

 makan tepi jalan je sebab penuh org everywhere

 senget benget mulut makan tak hingat dunia

with the other half

2 comments:

pak long said...

salam...
jem kat lebuh raya terubat jugak kan dengan sampainya ke kg yg dicintai...

intan izani said...

p.long,
betul3 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...