Wednesday, February 16, 2011

@rumah pakcik-kota tinggi


balik jb aritu, kami satu family g umah pakcik i dekat kota tinggi. kebetulan, pakcik i lagi sorang, ada kat situ.

suami selalu pandang sy kalau sy nak amik gamabr,, die tahu sy sgt suke amik gambar. hehehe. 


 kekenyangan lepas makan. makcik i hidang kari kepala ikan dengan udang goreng. yummy. tak amik gambar foods sebab nanti org heran. hehe.



gambar ni adalah kelakar sebab i sibuk mengejar anak buah i yg sibuk berjalan ke sana ke mari tanpa menghiraukan org sekeliling mahupun longkang. hehe. lucu okk..

harini ada org cakap i nampak kurus. hahaha. i rasa terpinga-pinga tapi bangga giler.

4 comments:

Cik Wanie said...

bestkan bila g umah sedara-mara nie,
tetiba wanie rindu nak blk Johor,
hurm...

dah lama giler x blk sana,
huhuhuhu

Liza said...

kari kepala ikan?? bestnyer!!!

intan izani said...

cik wanie,
best kan?

intan izani said...

liza,
best jugak tapi sy just makan isi kat bawah2 je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...