Thursday, February 24, 2011

rupa paras baru


not me, but my blog. eheh. since semalam byk sgt katak wandering kat sini, so i decide remove terus background lama dan letak yg baru. sekaligus terus buang header lama, sebab i thought mungkin ada yg dah annoyed tgk muke i pakai baju oren setiap kali buka blog.. hehe. ok, i harap takde yg annoyed kot. i replaced with the simpler one this time, no pics just my blogger name. nice one, aite? ok mmg tak lawa pun, sebab i mmg tak pandai nak edit header lawa-lawa macam org lain buat, but i satisfied since this is my blog kan.

blog i dah takde katak kan? kalau ade let me know ya..

lastly,i nak tayang gambar hubs dgn tongkat ajaib. hehe. this is at his friend's shop dkt putrajaya last week.kalau u all ada berminat dgn barang-barang pusaka such as keris ke, batu permata ke etc, bole g kedai abg ni dekat putrajaya, selalu keluar paper tau kedai die. *tibe-tibe*

errrrrrr....

9 comments:

irahehe said...

hai kak intan! comel header baru. siap love2 gitu. ;)

fashah84 said...

intan...

sweet jer header ko tu...tp aku lg suka yg lama tu..mn ade annoying kt pic tu..sabo je ler ko ni...heehehee.

Anonymous said...

semakin kemas. thumb up!

intan izani said...

ira, mekaseh ye.. ;p

intan izani said...

fazee,
hehe, saje je tukar fazee
perubahan sikit ;p

intan izani said...

anon,
tq!!

Cik Wanie Ghani said...

suker hearder baru,
sbb byk luv,
hihihihi...

btw,
katak apa yer?

Bb Hussain said...

i loike the new header...;)

intan izani said...

tq wanie ngan bb

btw, katak tu imageshack punye icon, semalam kuar di merata-rata blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...