Tuesday, February 15, 2011

sesi makan cendol di tepi jalan


cendol adalah kegemaran setiap ahli keluarga i. kalau haus, pekene cendol yg sedap mmg heaven. 
cerita kelakar di sebalik kejadian ni, ibu i cakap, akak jual cendol tu tak suke senyum walau ayah i suke buat lawak tapi die tetap selamba je muke takde perasaan. so ibu i cakap, die nak uji kemampuan hubs buat akak tu gelak.

then, masa tgh makan cendol tu, anak buah i si qaleisya sibuk merengek nak makan cendol, so hubs cakap, qaleisya ni, kang mesin jadi cendol kang baru tau. dengan nada bergurau. sekali akak tu terkekek ketawa walaupun sekejap, tp berjaya jugak. takde motif pun nak cerita, saje je. hehe.





cendol pulut adalah yg paling heaven ;p

6 comments:

nelly said...

BARU MAKAN CENDOL 2X SEMALAM .
HAHAHA

SEDAPP..
SUKA CENDOL ...

Liza said...

liza suka cendol biasa je, bila hari panas, mmg terbaek!

yott said...

haha...try mkn cendoi penang rd lak..:)

wachak said...

terlalu lama x pekena cendol. sejak brother yg jual cendol tu dah jual tapak dekat org lain ...

Bro Fit said...

perghhh cendol pulut memang superb tambah2 makan time tengah hari..sesuai sangat ar tu.. hehe..

- Fitrihadi.com -

Cik Wanie said...

wanie suka mkn cendol pulut,
nyum nyum...

tetiba terasa nak mkn cendol lah plak,
adoilah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...