Sunday, March 27, 2011

@BN Youth Job Fair, PWTC


sabtu semalam, teman abg ipar pegi job fair anjuran pemuda BN kat pwtc. sampai awal around kul 9.20 tapi hall tu bukak at 10. punyelah ramai manusia kat luar, nak pengsan rasenye.yg exhibitor pun terhegeh-hegeh dtg lewat.. geram je...


 abg ipar saje cari peluang lebih baik di KL. yela, kat kelantan kurang peluang keje. i pun tumpang drop resume kat mana-mana tempat yg i suke. hopefully dpt.

 MIL & BIL

 future car. hehe. NAZA world.

 lobby PWTC. penat berjam pusing satu hall tu. 


ok, banyak lagi nak story, sambung nanti ok. ;p

2 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wanie kalau dah bersesak-sesak mcm tue,
mmg x bole nak pegi,
kang x pasal2 pengsan plak,
adoilah....

huhuhuhuhu

intan izani said...

mmg boleh pengsan, imagine nak dekat 30min berdiri tgu pintu open.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...