Wednesday, March 16, 2011

film review: unknown 2011


harini ni i nak cerita pasal filem yg baru i tengok tadi, bukan diwayang tapi dalam lappy je, download la, ape lagi kan. ;)

citer unknown lakonan Liam Neeson yang popular itu. cerita ni tgh main kat wayang, tapi kat syok.org dah keluar, nak wat cmne, syok ni cepat saje keluar, tapi gambar tak berapa cun sbb bukan dvdrip, tapi tetap layan.

read full synopsis & reviews= imdb

sebagai peminat movie, heheh, i rasa citer ni not bad, agak2 macam psycho sikit. cube bayangkan bile kita bangun dari koma tibe-tibe kita dapat tahu identiti kita bukan seperti yang ada dalam kepala kita, orang yang kita yakin isteri kita rupenye isteri orang lain. cmne tu?mmg kucar-kacir. apa yang menarik adalah twist di hujung cerita tentang siapa dia sebenarnye mmg kita tak terjangka la. bijak jugak penulis skrip ni. so, kalau korang nak tau sape die sebenarnya, kene lah tengok. takkan i nak cerita lak, kang spoil pulak dah tak suspen kan?

dari 5 i bagi 3 bintang. not bad kan? kenapa tak 5? sebab cerita macam ni dah selalu hollywood buat walaupun aksi stunt kereta mmg terbaik tapi i suke twist hujung tentang siapa diri dia. ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...