Sunday, March 6, 2011

jalan-jalan window shopping


hari ni berjalan-jalan. ingat nak tengok waayang, tapi citer beastly takde tayang pulak lagi kat mines. ingat nak tgk kat the curve je, tapi hubs sibuk ajak jalan ke mines. rindu rumah kedua kami tu. haha.


 sebab takde cerita best, maka jalan-jalan jela. 


 brad pitt & angelina jolie. (^_^)

 kami masuk giant beli sikit barang pastu terserempak ngan kawan hubs masa study kat utm dulu, lama gak depa borak.pastu lepak minum-minum kat food court plak.

 pastu hubs berurut atas gintell punye massage chair ni. 3 minit =rm1. pastu balik terus dari mines g lunch kat serdang.




pas lunch terus g masjid pastu plan nak singgah umah makcik tapi migraine hubs dtg,so tak larat la, terus balik umah. stuck pulak dlm jem kat highway.sabauuu jela. ok, later,peeps!


minat maroon 5? diorg nak dtg malaysia. click sini

 

2 comments:

Cik Wanie Ghani said...

best jugak sekali sekala g window shopping,
mcm wanie skg nie x bole nak jln sgt,
maklumlah dah sakit mcm nie kan,
so perjalnanan wanie amat terbatas,
hurm....

Anonymous said...

sedapnye eskrem mcd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...