Wednesday, March 9, 2011

kemanjaan lisa surihani dgn mia sara


cute je kan? si lisa ni rapat giler kot dengan si mia, dahla dua-dua comel gile. panggil mama mama lagi, nanti si lisa kawen dgn shaheizy sam mesti anak comel. hehe, suke-suke je, hopefully diorg mmg bercinta. yuna dgn qi dah sah bercinta, i likee.. ok,sgt takde keje kan i suke org lain bercinta. hehehe. whatever.

semenjak ada twitter ni bile free je on twitter, tgk artis syok sendiri bertweet, i pun tweet jugak padahal follower seciput je, ateee, member-member takde sorang pun ada twitter. tapi best jugak twitter ni, bukan setakat artis, byk ilmu kita bole belajar dari twitter as long kita follow twitter yang berilmu la mcm hadis ke ape ke kan. 

u all ada twitter? boleh tweet2 dgn i... kita follow-follow yer. my twitter


4 comments:

Puan Kutu said...

takde twitter..bes ker?klu bes nti i register.hehe..

intan izani said...

puankutu,
best la jugak, sbb kat situ sume org main tulis je ape yg terlintas kat kepala..;p

Cik Wanie Ghani said...

a'ah diorg mmg manja,
mesra giler,
suker baca twit twit mereka,
hihihihi

intan izani said...

kan wanie kan?:) cute giler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...