Sunday, March 13, 2011

minum petang-karipap gulung


our favourite kuih kot. tapi jarang2 buat sbb banyak keje jugak walaupun senang je. buat sendiri takkan sama dengan yang beli. kepuasan berbeza dan kesedapan jugak berbeza.means, buat sendiri lagi sedap lah! hehehe.


seperti biase, encik suami tukang uli, tukang gulung, mmg sangat-sangat kemas hubs buat. 

i tukang buat inti dan tukang goreng sampai garing macam ni. hehe,. tak garing mmg tak power. ;)

karipap ini popular di kelantan. sekian, terima kasih.

3 comments:

wachak said...

salam intan.

ada gak karipap spesis bergulung erk. x pernah rasa lagi yg mcam ni. kalau on the way nak ke the mines tu singgah ler antar kat rumah wa ckit ... he33

intan izani said...

hahaha, boleh nanti org buat bisnes karipap gulung. hehehe

saleha said...

nx...kena try yg ni plak...lg best dr roti sardin bakar kut...sbb die lg rangup yg ni...kueh peberet ms kecik2 dl....skrg dh susah nk jumpe..mmg kena wt sendr la kl dh ngidam tu...(ngidam kosong jer...)....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...