Thursday, March 10, 2011

nasi kukus ayam dara


semalam punye cerita, pergi pasar malam konon nak beli laksa penang, end up beli nasi kukus, sbb macam lapar giler pulak. can't resist. heheh.

ramai sgt org kat kedai ni, sure kene tunggu. (photo=sony xperia x10)

ada ke beza ayam dara dengan tak, i rasa sama je macam.

10 comments:

fashah84 said...

ade ke beza?kalo ank dara ngan x aku tau ler...hahaha..tp pernh dgr org ckp ayam dara tu lembut jer...

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
namanya pun ayam dara tue yg x tahan tue,
hihihihihi...

sedap x?

intan izani said...

fazee,
mungkin la, isi die lembut sikit kot, tapi mahal sikit kan.

intan izani said...

wanie,
sedap, tu yg asyik beli tu..hehe

Liza said...

pernah dengar org ckp tapi tak pernah rasa...bilalah dapat makan nasi ni

Bb Hussain said...

uiks..mana tau ayam tu dara ke tak..hehe..

en_me said...

kena test try makan tongking ayam tewww.. lembut ke takk.. ahaks

shima said...

tak tau jugak nk beza kan.hehe tau mkn je.
kat psr mlm tpt shima pun ada nasik kukus ayam dara..dia jual rm 4.00. satu

sdp...tiap kali psr mlm beli kat dia..hehe...sbb suka sambal dia...tak jumpa lg nasik yg sambal nya mcm tu.bukan mcm sambal nasik lemak biasa/nasik kukus biasa...nk ckp pun x reti..

iza said...

As salam..
Sedap ke ayam dara tu?
Terfikir pulak samada kelapa muda dengan kelapa dara sama ke tak?hehe...
Iza tak intan utk join GA ni
Putihmerahbiru 1st Giveaway

intan izani said...

bb, dara tak dara tu maksudnye dah bertelur atau tak. ;)

shima, yg sini sambalnye tak sedap sgt lah, biase je, tapi ayamnye sedap ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...