Friday, March 4, 2011

of cerita semalam


biasa kalau hubs ada meeting dekat sri kembangan, i suke folo. nanti i drop hubs kat tempat meeting tu, then i terus ke upm. kalau leh i tak suke g upm keseorangan. malas betul nak drive sorang-sorang dari rumah. 

ini semalam punye kisah. pergi serdang pukul 10pagi. hubs meeting kul 11. 

 makan tak tgk kiri kanan dah.



i punye urusan dekat upm tu settle dah. jam dah kul 5 so perut just sarapan kue tiaw cam lapar. nak makan nasi sorang2 mmg kirim salam la kan. so normally kalau i tunggu hubs meeting ke ape i mmg singgah the baker's cottage kat serdang tu. beli roti tuna kegemaran i. sedappp.
 halalan toyyiban.

 minum susu untuk tulang yg kuat.

pas tu niat nak makan kat taman warisan putrajaya, sekali hubs sangkut pulak jumpe kawan die terus borak panjang. sabauuuuu jela.. 

main angry birds buat hilang kebosanan menunggu... (^_^)

 end up, makan tempat lain, plan nak makan kat bangi. so ke gearbox warung dusun la kami. lalu sini sentiasa penuh kete, tapi first time singgah ni.

 teh o ais lychee & jus tembikai

 my nasi goreng USA and his sup tulang. nasi i sedap tapi sup die biasa aje. tapi penuh org kedai ni. mungkin kene dgn selera org lain kot. 

pesanan khidmat masyarakat, tak bole kutuk lebih-lebih kang kene saman. blogger skrg kene hati-hati menulis. takuuut ooh. kalau duit blog ribu riban sebulan pun belum cukup nak bayar saman rm6juta. LOL.



4 comments:

Bb Hussain said...

oo kat situ memang ramai orang..Bb dulu duk rumah abang kat bangi lalu situ sure tengok kereta banyak..tapi tak pernah la makan kat sana plak..eh dah pernah ke mohamad chan abdullah..Bb suka chinese food dia..sedap..

intan izani said...

bb,
dekat dgn umah intan ni ada kedai abdullah chan, die ada byk cawangan kan. hubs selalu nak kata nak bawka pegi tapi intan takut mcm tak kene selera sbb masakan chinese kan tak bape sgt. tapi mmg nak try jugak.

tims said...

wah lapo trus tgk sumer mkanan nih..

intan izani said...

hehe, lapo makan wak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...