Wednesday, March 2, 2011

of my brunch and my twitter acc


breakfast + lunch



tak habis-habis bihun kan? hehe. i mmg suke mkn bihun. senang masak pastu sedap. kali ni i buat bihun singapore lak. boleh cube resepi ni kat sini> resepi. senang bangat.

semalam i create account twitter, saje mengada. tengok semua org ada twitter cam best. i terus follow artis-artis hollywood, hehe. tu je yg i jumpe, tak tau twitter sape2 lagi. nak flollow lisa surihani tp tak jumpe link lisa plak, terus follow kim kardashian. haha. make sense ke? kalau korang ada twitter follow i eh. i ni peghak sikit. baru nak bertweet bagai. thanx irahehe folo sis dah. ;)

follow twitter saya

6 comments:

Anonymous said...

twitter tu ape pulak ye?

cinonex coreyan said...

to anonymous kat atas ni..
twitter tu sejenis makanan..tak caye ace cube try test pegi kedai tanye masakan twitter..konfem tokey tu kate ko BA..ha sambung la sendiri bnyk ayat perkataan mula dari huruf tu..peace =)

intan izani said...

hehe, twitter mcm social network jugak, tapi just utk letak ape2 status ke mcm tu la lebih kurang. just utk kita tweet ape2 status, fun ok tgk status org. eden pun tak pandai nak terang tapi cube la bukak twitter tu.

Bb Hussain said...

Bb pun suka sgt bihun ..;) takde pun account twitter ni...malas nak buat..hehe

Liza said...

ok, liza follow your twitter yer

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun ada twitter,
jom lah kita bertwit twit,
best wooo,
majoriti artis2 Malaysia ada,
termasuklah Lisa Surihani,
hihihi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...