Monday, March 28, 2011

@restoran saba'


balik dari career fair terus g restoran saba' kat cyberjaya, alang-alang diorg jarang datang kl, bawak merasa suasana kat kl ni. makan nasi arab is one of them.


 variety of fruit juices.

 brothers.
 


 kabsah lamb

 chicken hanith



i makan sikit je, ntah kenapa tak kene pulak selera. mungkin sebab mmg i bukan fan nasi beriyani, nasi arab dan seangkatan dgnnya. hubs mmg suke sgt. ;)

8 comments:

.hana. said...

sy pun suka mkn nasi arab :D feveret~
kabsah lamb restoran saba la the best, sy pn snggup pecah diet semata-mata nak mkn kabsah lamb bnyk2 tehee~

fahmie firas said...

sedapppppp nye... juices tu...

Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

intan izani said...

hana,
sedap kan, lamb die super lembut

intan izani said...

fahmie firas,
thanx singgah ;)

Bb Hussain said...

wahh..dah selalu singgah nampaknya..hehehhe

intan izani said...

bb,
hehe, saje nak bg semua org rasa..
lagipun harga die murah, air je mahal.

Cik Wanie Ghani said...

tgk mcm sedap saja,
tapi nak tanya jugak pada tuan punya blog,
sedap x????

:)

intan izani said...

wanie,
utk peminat nasi beriyani ke nasi arab ke mesti suke..sy tak berapa minat, tapi mmg nasi arab ni sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...