Monday, March 14, 2011

@restoran mohd chan abdullah


Lokasi: Bukit Sentosa, Rawang

Restoran ni banyak jugak cawangan kalau tak silap ada 4-5 kat sekitar KL. tapi ni cawangan yang dekat umah i, tak jauh pun. hubs dah biasa makan sini dengan member-member ada discussion ke ape, tapi i first time ni. BB Hussain pun ada cadang makan kedai ni. ;)



restoran ni menyajikan masakan cina muslim dan western. yang i pergi ni deco restoran ni macam kedai biase je, tapi selesa jugak. kemas dan bersih. harga pun ok. 
 antara menu. nasi itik pun ada. biaselah chinese kan. 


kedondong asam boi yang supeerrrr best ~rm2.50 & jus apple ~rm2.00.

nasi goreng seafood. not bad. ~rm6.00
nasi goreng kam heong. tasty.yummy. ~rm5.00
harga-harga kat atas semua lebih kurang sbb i tak ingat exact prices.
penat baru balik joging kat jalan tar. ^_^

kalau korang teringin nak makan, boleh tengok menu dulu kat sini. pastu baru cari kedainye. hehe. selamat mencuba!

8 comments:

fashah84 said...

telan air liur bile tgok kedondong asam boi..gulpp..waaaa...aku nk tu..

TheFusionTea said...

Sedapnya, kalau chinese ni memang masak seafood sedap, untung ada restoran chinese muslim ni. Saya dah join, nanti bace k, malunya :)

DanieL AdiE said...

Mknn itu nmpk sgt2 menyelerakan..

intan izani said...

fazee,
mmg sedap giler la fazee,hehehe

intan izani said...

fusiontea,
tulah, chinese food ni mmg femes ngan seafood die kan..

intan izani said...

daniel,
yes, indeed. ;)

Bb Hussain said...

mmg sedap and berbaloi makan disini..tapi Bb pegi kat Bandar Baru Bangi..love their sharkfin soup n butter prawn..

mama iris said...

huhu...balik bukit beruntung umah MIL kang harus dicoba nih...dekat sebelah public bank tu ya..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...