Sunday, March 13, 2011

@sogo + jalan tar


its yesterday. pagi-pagi main tenet kul 6.30 dah dok online. pastu ngantuk balik, tido sampai kul 10.hehe. bibik ngantuk,maafin ye boss. hubs kejut ajak jalan g jalan tar, katanya nak cari leather belt untuk die pakai hari-hari g keje. i ok je, pucuk dicita ulam mendatang... in 15minutes i dah siap, yes, i siap mmg cepat. hehe.

@masjid india, jauh berjalan pusing-pusing, turun 5kgs. i wish... ;p

air kene sentiasa ada buat hilang haus

cute aite? payung macam botol.

rasa mcam nak beli jubah hitam tu.

masa lodeh. mcm tu ke spell?

kedai emas mmg confirm banyak gilerrr.

tapi tak tertanding kedai shawl, aneka tudung yg superrrr banyak dan superrrr cantik. rambang mata!!!

tapi hubs tanya, nak shawl ke nak handbag? kebetulan sogo ada sale handbag, i pun tanpa segan silu tentulah nak handbag! *smile ear to ear*

you're the best darling, luv u. ^_^

2 comments:

fashah84 said...

cantik handbag..kasi close up plak..kasi satu full pic ler..;-)

intan izani said...

fazee,
you'll see it full nanti-nanti time aku pakai confirm sampai jemu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...