Wednesday, April 27, 2011

birthday cakes


actually last week, hubs dah celebrate birthday dengan kawan-kawan die satu ofis yg sama bulan 4 punye birthday. siap hubs send mms gambar cake lagi. so, rasenye dah cukup la kot nak bagi cake, so nanti kami just makan-makan berdua je kot. hehe. hadiah takde la kot. makan je sudah. haha. kata bini tak keje, nak wat cmne kan? tggu i cashout duit nuffnang dgn churpchurp la camtu. hehehe. 

 Chocolate Banana -Secret Recipe

Chocolate strawberry- Secret Recipe

kecur i tengok, i mmg tak boleh tgk kek coklat ni, kalau dalam tv pun sama, kek yg bercoklat banyak mcm ni, yg moist-moist ni mmg tak boleh tahan. hehe. over pulak kan. ingat nak sambut birthday g makan-makan tengok wayang aje. hubs cakap, selagi i ada kat sisi die, nothing else matter. ayat nye lain sikit la, ni i edit bagi sedap. k lah, merapu pulak. motif nak tayang kek aje. bye!

5 comments:

Scya LollitA said...

nakkkkkkkkkkkk ! ciksyaaa suka kek tu !

intan izani said...
This comment has been removed by the author.
intan izani said...

scya,
akak pun tak rasa syg, itu hubs sambut kat ofis... ;)

Cik Wanie Ghani said...

alahai sedapnya kek,
terliur kjap,
adoilah,
huk huk huk

Irtiyah said...

salam

tengok gambar pun jadi la... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...