Tuesday, April 12, 2011

churp churp scheduled tweets


Dah genap 10 scheduled tweets i dapat and i buat. yeay!! ini adalah setelah dua bulan join churpchurp dan tweet. pada yg aktif bertweet tu, boleh la join churpchurp, rugi tak join. takde twitter pun boleh join, just promote link dekat fb atau blog. simple je nak dapat earning. satu scheduled tweet tak la dpt banyak, tapi mudah. setakat ni, tak pernah lagi tweet yg i compose kene reject. as long u ikut ape hints nye, confirm published. 

Daftar churpchurp >> link

6 comments:

Noridah said...

bulan Apr ni saya dah dapat 5 task shcedule tweets, 3 daripadanya kena reject. rasanya semua keyword dah letak. mungkin nak bagi peluang kat org lain kot. income churp2 saya lebih banyak banding nuff. sementara says baru nak berjinak2 sebab nak try dapatkan hadiah.

SYANI said...

tak pernah dapat schedule tweet...

intan izani said...

noridah
tulah, income churpchurp ni laju sikit.. seronok je.. just kene rajin promote link.

intan izani said...

syani,
mungkin tak aktif tweet kot..

Redbloodsnow said...

schedule tweet earning dia cikitttt je bertambah kan..huhu.

Orieda Akbar said...

setiap scheduled tweet yg berjaya dipublished dorang byr bape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...