Thursday, April 7, 2011

dinner: nasi lemak daun pisang


update tgh malam yg jarang-jarang orang buat. sebelum nak tido, i nak citer ape dinner i tadi. i tak masak sbb ada skit problem kat dapur. so cannot masak. so, hubs tanya nak makan ape, since ada pasar malam i cakap NAK NASI LEMAK SERINGGIT YG BUNGKUS DAUN PISANG. tepat dan jitu.  and for the record, i dah dua hari tak makan nasi sebab tak selera. weeehuuu, i suke takde selera, boleh kurus. tapi nampaknye selera dah kembali. grrrrr.

 RM1. kecik tapi best.

 rangka ayam kegemaran hubs. me tak minat sgt, wat susah je nak makan. 

ni utk anak jati kelate, tak abis2 nasi dagang. ^_^

ok, later peeps.

2 comments:

cinonex coreyan said...

blurppp..pagi2 jamu mate..hikhik

bella dela rosa said...

sedapnyeee nasi lemak daun pisang ngan telur dadar senonet tuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...