Monday, April 11, 2011

jalan-jalan tgk movie


hari sabtu jalan-jalan g alamanda. hubs ajak tgk wayang sebab petang tu hubs nak jumpe kawan die jap, as usual. so, pagi-pagi da kuar.mmg suke keluar awal kalau weekend, sebab pagi-pagi nak g mana tak jam pastu parking pun kosong lagi.

 breakfast dekat mamak dekat rumah. our favourite tea ice.. ;)

 hubs siap tapau nasi dagang pastu bawak g mamak, kan dah kata, mmg anak jati kelantan.

 mine, roti telur. sedap.


sampai alamanda, g beli tiket wayang. then masuk MPH bace buku jap. berdiri lama baca buku sampai sakit kaki dowh. pastu jalan-jalan lagi. movie kul 2.30. so, dah puas jalan semua, ajak hubs lunch kat rasa foodcourt.
 tapi i sorang lunch sebab hubs kata kenyang lagi. ;)

 peneman setia.


pas solat, terus g tgk wayang. i tgk filem source code. next entry i buat review ok. ;)

6 comments:

cinonex coreyan said...

macam sedap jea roti canai tu..ni yg rasa nak pegi beli ni..hehe

intan izani said...

cinonex,
mmg sedap, sebab garing. hehe

Farhana Jafri said...

hehehe siap tapau nasi dagang tu ea... pg2 dh mkan nasi dagang, mmng trbaik la!! anak klantan sejati.. kekeke :P

jemput singgah ANASAURUS :)

saleha said...

wow sodapnyo ns dagang tu....haiiishhhh..xsabau nk blk kg ujg bln ni...huhu

intan izani said...

farhana,
hubs kite mmg suke makan nasi dagang, favourite die tu..

intan izani said...

saleha,
nak balik kelantan eh? selamat bercuti... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...