Tuesday, April 26, 2011

makan durian


lama giler kot tak makan durian, aritu masa nak ke tesco, lalu depan tempat org jual durian, punyelah ramai org, then cakap kat hubs, teringin pulak rasenye nak makan. so, esoknye, balik keje hubs beli. sebenarnye, i lebih teringin nak makan kuah durian dari durian. 

 tak tau lah durian ape, musang king ke d24 ke ape ke, yg penting, sedap giler!! berlemak dan pahit.. beli dua biji je, cukup la utk kitorang berdua, tu pun rm15.. tapi mmg puas la. kat perak mesti murah kan. untung org perak.

 tak taulah kenapa omputeh cakap rasa durian mcm tapak kaki, i rase sedap giler je..

then, buat kuah durian a.k.a serawa. sedap ok. makan dengan roti layan, makan time sejuk2 kuar dari fridge lagi heaven. ;)

4 comments:

nor said...

musim ke skrg ni, kat tempat aku tak banyak pun.

Scya LollitA said...

sedapp . cik scya x puas makan !

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
sedapnya durian,
nak pi carik jugaklah ngn mama nanti,
huk huk huk

PuteriKureKure said...

omputeh tu penah rasa tapak kaki kot. haha.

kita dah jemu makan durian. sebab haritu dok balun sampai kita demam. skang dah kena warning ngan alang kalau nak makan durian jugak, amek seulas je. uhuk...uhuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...