Saturday, April 2, 2011

makan mi celup


kalau balik kelate, tak lengkap kalau tak pekene mi celup, kata anak jati pasir mas, encik hubs. hehe. lalu sbg isteri solehah, i layan kan aje kempunan si suami ke kedai mok su kegemaran ramai katanya. mmg selesa dan kemas kedainye. 


 menanti dgn sabar ^_^

 coconut shake dgn ice cream choc..yummehhh!


 mi celup special, untuk yg tak tahu, mi celup ni mcm mi soto je, except normally die tambah ikan bilis goreng, sedap jugak, tapi i prefer mi soto johor arr... kata org johor kan wpun lahir kat perak.. makan pulak dgn sambal kicap, pehhh, heaven, lagipun kuah soto lebih pekat dan lazattt. tapi  makanan kelantan pun i layan jugak. ;)

ok, later peeps!!

10 comments:

Chegu Zubir said...

sedap tu..tambah2 lagi ice crema choc..hehhehe
nak makan jugak mee celup

jom baca
Mana Satu Lebih Penting? Kesihatan Atau Pekerjaan

sarah mohamad said...

sedap. mi celup dekat mana tuu. nanti nak try lah. hiks

intan izani said...

chegu zubir,
kalau ice cream tu vanilla lagi sedap, tp hubs yg suke choc...hehe

intan izani said...

sarah,
dekat pasir mas yang.. org pasir mas tau kot kedai ni..

saleha said...

huhu...kedai ni dh jadi kedai kegemaran kami...sejak sek rendah smpai dh kawen ni lah tmpt fav saya...wakaka...kedai ni dh byk berubah...mantop..

intan izani said...

saleha,
kite pun kalau balik p.mas confirm g kedai ni.. lagipun kedai nye bersih kan.

Azreen Zunairah said...

sedapnya kak..reen ingatkan mee celup tuh mcm steambot..huhuhu..

intan izani said...

azreen,
akak ms mule2 dulu pun bayangkan lain, hehe.

^_^ mOonijOe mAniK ~~~ said...

...dulu belajar kat p.mas..kat ne ye kedai ni...dh lama x mkn mee celup...

Muja Mujahadah said...

ayoyo...glamer u kdai moksu nih.. dr umo 7thn smpai skrg umo 27 masih layan coconut shake yg best gilerrr kt kedai tuh...mee celup ,nasi air, kopok lekor, fries pendek kata sume kt kedai ni best laa...eh eh ur hubby ex-student SK SIS ker??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...