Thursday, April 14, 2011

menu lunch saya hari ini


sebab hari ni pergi upm, mmg saya tak makan nasi la, takkan nak makan nasi sorang-sorang, kesian. balik meeting dgn lecturer terus g baker's cottage. last week nak beli big apple ntah cmne boleh lupe, so arini cari donut choc buat hilang kempunan.

not bad walaupun tak setanding big apple. tetap daku kenyang ok. ;)

10 comments:

elyzatul nastaysah said...

nyum..nyum..tp big apple yg ALIEN tu the best;p

Syuk Ry said...

best jak menu 2.. huhu..

Botak said...

sedap ni., tak makan 1 hari ni.,
kalau dapat ni, dgn plastik² skali habis dimakan., hahahaha... :))

Cik Wanie Ghani said...

kenyang ke yunk,
nanti blk umah mknlah yg berat skit ok:)

.:AiN iKeUchi:. said...

yum2..sedapnyer donut tu..teraser nak g makan big apple sekarng jugak..hehe

intan izani said...

elyzatul,
kite tak tahu la nama2 donut nye, main tunjuk2 je kalau nak beli.. hehe

intan izani said...

syuk,
best eh? sesekali kan...;p

intan izani said...

botak,
over ok, nak makan plastik, haha

intan izani said...

wanie,
kenyang kejap, pastu lapar balik, gigil kalau tak makan nasi satu hari..hehe

intan izani said...

ain,
sedap2.. kite pun da lama tak makan bigapple tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...