Monday, April 18, 2011

of lunch and tesco


semalam ajak hubs g tesco. saje nak cari barang dapur dan buah sikit. before tu, had lunch kat mamak, mule2 plan nak cari kopitiam, tapi ntah cmne, end up makan kat mamak je la. layan jugak kan. konon nak cari makanan yg healthy, tapi mamak pun mamak la, lagi sedap..haha

 hubs punye

 mine, amik nasi portion kecik je, nak kurus-kurus-kurus, ntah bilenye..

 heavennnye teh ais kat mamak.... 



 then, terus ke tesco.
 fruits hunting.


model minyak masak..^_^

ok, later peeps!

4 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

fashah84 said...

lagi heaven teh ais kat cafe kolej 14..hehehe

wachak said...

Kalau wa lak bila singgah tesco, sekali sekala tu cari gak claypot rice ataupun yee mee yg hidang dalam kuali panas tu :D

Cik Wanie Ghani said...

sejak blk dr bercuti,
tidak lagi ku menjejakkan kaki ke Tesco,
ari senin dpn br nak pi sana,
hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...