Friday, April 1, 2011

pemenang intanizani first contest



tertunda-tunda nak buat entry ni. akhirnya sempat view semua yg join contest i aritu. terima kasih daun keladi.

pemenangnya ialah : kumiko


sedikit review tentang blog kumiko:
  • header kemas dan simple
  • blog pun kemas, background simple, sedap mata memandang
  • penulisan die pun simple je, jenis blog personal, dan die banyak ceritakan ape2 saje yg berlaku
  • kalau rajin update tentu ramai pengunjung setia yg dtg
  • dan mungkin, kalau nak ramai lagi org dtg, letak la gamabr2 sikit, tentu lagi seronok kalau org bace blog kita.. sekadar beri pandangan dari i sbg blogger picisan. hehe. 
kenapa i pilih entry kumiko?
bile i bace entry die, i rasa i dpt faham betapa die rasa sgt happy dengan kenangan yang die ceritakan dari gambar tu. jalan cerita die pun menarik which i find it not boring. best. ada lagi sorang actually yg i suke, but since i mmg kene pilih sorang, so i terpaksa baling duit syiling, and kumiko menang!!

kepada yg lain, semua pun best, tapi i tak cukup hadiah nak bagi, so terima kasih again. 

tahniah, dear! please send your address and contact number to my email
girl_peace66@yahoo.com

6 comments:

TheFusionTea said...

Tahniah kepada pemenang kumiko. Lain kali fusion tea boleh sponsor hadiah. InsyaAllah

intan izani said...

fusiontea,
terima kasih sudi join. sponsor hadiah eh? bestnye... bile2 nak sponsor, bagitau la..hehehehehe

Kumiko said...

wahahaha...xsangka plus terharu sbnrnya ni. 1st time join contest kat blog, dpt rezeki. terima kasih byk2 akak pilih sy. nti sy send alamat ngn contact number =). TQ akak.

intan izani said...

kumiko, nnti akak balas ur emel ok.

saleha said...

wah..akhirnye dh ade pemenang..tahniah2...

intan izani said...

saleha,
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...