Sunday, April 24, 2011

pizza nyum nyum nyum


rasenye dah lama gile kot tak makan pizza. rindunye dominos. tapi since susah la nak cari dominos, kat rawang pun takde, so alternatif nya beli pizza kat pasar malam. pizza hut ada sini, tapi me dont like sgt la, mesti mau pizza dominos jugak. 

 medium hawaiian tuna. super delicious!

 mungkin sebab lama gile kot tak makan pizza, semuanya i tibai, diet kononnye, hubs just makan 2 slice..

ramai org beli pizza sini, siap kene amik nombor. 

rasa nak makan lagi la pizza ni... ;)

6 comments:

fashah84 said...

mak aihhh...siap amik no..mesti sedap ni...kat pasar pon ade pizza tu...dasyattt!!

Cik Wanie Ghani said...

amboi siap ada no giliran yg x tahan tue,
rasanya mcm mana plak,
adakah ok @ lebey hebat:)

Fitrihadi said...

wah sedap tu..

intan izani said...

fazee,
tulah tempat lain mana ada jual pizza kat pasar, mmg dahsyat..hehe

intan izani said...

wanie,
rasenye best sgt, dominos pun best, tapi mahal la sikit kat dominos, so dua-dua best. gitu lah. hehe

intan izani said...

fitri, mmg sedap.;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...