Friday, April 22, 2011

semangat nak masak


semenjak, i serve meal i mcm ni kan, letak fruits semua dlm one plate, i semangat nak prepare makanan tau. takde la diet pun, actually saje nak bagi hubs makan buah and sayur tiap hari. 




cute aite? saje hidang feeling makan kat hotel, hias2 bagai.. walaupun takde la setaraf hotel pun.. haha.. tapi kalau lapar, tatap ke mamak okk.. hehe... tipu je diet, ngelat lebih  ;)

12 comments:

cokiedacomot said...

lapar tengok :)

cinonex coreyan said...

nape 2 jea..untuk kite x de ker..mleleh air liur cinonex tau tak =p

fashah84 said...

comei je ko hias2 mcm tu...jgn lupa pasang lilin,tutup lampu...buat ala2 candle light dinner..hehe..

QUEENPINK said...

salam jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Bapak said...

bole masuk masterchef malaysia ni..heheh...

Cik Wanie Ghani said...

wah,
sedapnya,
wanie paling suka bihun goreng,
mmg paberet wanie,
tambah plak ngn sambal kicap,
meletopsssss

intan izani said...

cokie,
kite pun lapar tgk..hehe

intan izani said...

cinonex,
meh dtg umah akak belanja..hehe

intan izani said...

fazee,
hehe, takde makne candle lite dinner, tak reti nak behave2 dpn suami..haha

intan izani said...

queenpink,
insyaallah ok. ;p

intan izani said...

bapak,
ish takde hebat mana pun, yg simple2 je pandai la..;p

intan izani said...

wanie,
kite pun suke bihun goreng ngan telur rebus atau telur dadar... yummeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...